Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På lekhumör



En stjärna faller
från natthimlen i söder
blinkar en sekund
önskade att du var här
för sent sen var det över




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-14 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP