Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slik romantik 2



Tystnadens tomrum
skriker av längtan efter
andrum vill ha ro
smärtan saknar ord öppnar
ögonen enkom för dig

magiska ord med
smak av tungomål andas
in dina tankar
kysser dina drömmar fylls
av känslor som saknar ord

tag min hand led mig
in i fördärvet älska
mig för den jag är
förbehållslöst och jag ska
öppna mig såsom jag är




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-06-14 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP