Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spik

världen

har fått almsjukan

man får ta och

såga ner den helt

enkelt




Fri vers av Nils Nyberg
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-15 21:08



Bookmark and Share


  flickan och tigern
underbart!!
jag tycker om kärnfullhet.
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nils Nyberg
Nils Nyberg