Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möts vi där inatt?


Sjunde himlen

I sjunde himlen
möts vi där inatt?
i sjunde himlen
väntar en skatt
som ingen nånsin
funnit förut
där regnbågen tar slut

En skatt så vacker
i renaste guld
mitt hjärta du får
för kärlekens skull
vi kan älska
när stjärnorna ser på
älska så mycket det går

Vi kan älska bakom stjärnorna
medans månen lyser på oss
vi kan älska bland molnen
medans solen tänder kärleksbloss
jag vill älska dig så länge jag får
jag vill älska med dig
så mycket det går...




Fri vers av lisaan
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-16 09:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Sprudlande kärlekshyllning - suger i mig och njuter varje rad!!!
2007-06-16

  Havsjungfrun
Fint!..yes sista 2 raderna var de finaste.
2007-06-16

    JJ VIP
Fin dikt! Gillar särskillt sista raden! Mvh. JJ.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

lisaan
lisaan