Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista rycket



Sliten och trött av
fötter som trampat och nött
väntar trasmattan
bomullstrasor med varp av
lin in sista sommaren





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 15:00



Bookmark and Share


    Maria Malm
Sista rycket för den slitna mattan. Så många fötter som gått på den.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP