Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädrets makter spelar ett spratt



Molnen på himlen
lägger sordin på dagen
tunga skyar är
hotfullt grå väntar på att
solen ska skingra molnen

träden vajar i
vinden fåglarna tystnar
åskan mullrar skarpt
som en blixt från en klarblå
himmel lättas dagen upp




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-06-16 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP