Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvaro



Dagar i enrum
rymmer viss melankoli
tankarna flyger
självvald ensamhet fyller
tomrummet med harmoni




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 16:11



Bookmark and Share


  _Mian_
På-pricken-igen-känning. Att få tänka tankar färdigt, närvara och frånvara på en gång. Den självalda ensamhetens stunder är vår tids guldklimpar i en värd av sammarbete, gruppdynamik och storstadsköande.
2007-07-04

  danshäxan
Hej!
se mina kommentarer inom parentes.
Känner väl igen mig i det här... / danshäxan

Närvaro (varm och skön titel)



Dagar i enrum (snyggt - istället för ensamhet... ger annan touch)
rymmer viss melankoli
tankarna flyger (fri känsla- lätthet)
självvald ensamhet fyller
tomrummet med harmoni (vackert formulerat och en hyllning
till oss som vill tänka ifred)
2007-06-21

    eva m h
Sådana dagar är härliga! Att få komma sig själv nära.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP