Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om..


Leken i lunden

Runt hörnet du springer, gömmer dig.
Du skrämmer min nyfikenhet och jag omfamnar dig.

Du är lundens stjärna, blomman av flora.

Din närvaro är påtaglig och skänker harmoni,
men mer än bara en fin symfoni.

Värmen ifrån solen och doften ifrån gräset,
Du är vacker.

Spring nu efter mig och visa dig.




Fri vers av Player
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-16 20:16



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
=)...fint!
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Player