Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är hur jag kände när jag började på gymnasiet. Jag hade under tiden i grundskolan blivit mobbad, och jag var rädd att detsamma skulle hända på gymnasiet.


Första dan i skolan...

Står utanför dörren.
Väntar andlöst.
Tankarna vandrar.

Vad ska dom tycka om mig?

Att jag är en jävla tönt,
en mes,
en som aldrig skulle blivit född?

Eller att jag är en plugghäst,
en idiot,
en utstött?

Fast jag kanske har tur?

Dom kanske tycker jag är en kompis,
något att ha,
att jag finns?

Tankar om att springa därifrån sköljer över mig.
Rädslan som förföljt mig,
försöker dränka mig.

Jag får ju aldrig veta,
ifall jag inte går in.




Övriga genrer av Jingo
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-06-16 23:45



Bookmark and Share


    _J_
Frågan är ju bara när man verkligen får veta vad folk ärligt tycker om en.
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Jingo