Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande regn



Gråmulet och regn
tankar klarnar färgskalan
allt tydligare
en dag för kontemplation
skådar ljuset i tunneln




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-06-17 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP