Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varande




jag kan inte gå - förbi

dig

     du håller mig inom din sfär

 

jag kan inte gå - ifrån

                            dig

du är anledningen till att jag är här

 




Fri vers av Nightngale
Läst 829 gånger
Publicerad 2007-06-19 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale