Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt syns inte utanpå.


Vackerhetens lugna ängel

en ängel försvann just
ena vingen nuddade din axel
när hon flög förbi
hennes gloria skimrade som stjärnstoft
men ögonen utstrålade sorg
ljusauran gnistrade som en
mantel utav stjärnbrokad
men hennnes tankar
var som natten självt
klädnaden var som ett hav
utav tusentals färger men
hennes känslor mestadels svarta

du kunde bara uppfatta den
lugna vackerheten
du trodde inte att även en ängel gråter
fångad som du var av
skimret runt hennes person
och ljudet av hennes vingslag




Fri vers av Elin E
Läst 317 gånger
Publicerad 2004-02-14 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E