Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att det faktiskt bor någon därinne. Inne i. Mig.


Som om någon kunde se?

Om vårt liv vore en saga,

Skulle jag bjuda dig att läsa.

Jag skulle smycka varje liten bokstav

och låta ditt öga fröjdande vila.


Om vårt liv vore en saga,

Skulle jag om kvällen förtälja.

Jag skulle nyansera varje liten händelse

och lena ditt öra.


...


(vem tog min sinnesfrid? V e m i helvete snöt den rakt framför min näsa?)

...

Om vårt liv vore en saga,

Skulle slutet vara en början.

Jag skulle inge hopp och förtröstan.

och ge dig tron.


Om vårt liv vore en saga.

Om vårt liv ändå vore en saga.












Övriga genrer av Jesse_
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-06-19 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesse_
Jesse_