Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 335 Piano





Piano
- önskar jag kunde ta det
piano
- som finns där

för att spela
någon annan

någon annan
spelar redan

spelar redan
mig

jag vill kunna spela
piano
- med mina händer

jag är redan ett stycke
på väg
någon spelar mig redan

någon spelar mig redan
i händer




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-06-20 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP