Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvarande



Ord utan mening
är som ett kärleksmöte
utan närvaro




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-06-21 11:31



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, nog är det så. Snyggt summerat.
2007-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP