Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fråga till Gud



Frågade Gud om jag kunde få tillbaka mina vingar
målade av himlens färger
den vackraste av blå




Övriga genrer av Aquarius
Läst 552 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-21 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding!!!

RESPEKT
2010-11-06

  Alex Rodallec
det har ar svart att gora, sa kort och sa bra....
2008-05-05

  infected_heart
Mycket vacker
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius