Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var bara det att...






"Bränt barn har många namn..."




Fri vers av Aquarius
Läst 411 gånger
Publicerad 2010-10-23 23:41



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Så många så att inget får plats på en vit yta...



OK, vi säger så! Så får vi fylla dikten med vad vi vill... Jippi!
2010-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Aquarius
Aquarius