Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag såg vad jag ville se


Det platta monokroma landskapet
reste sig och fick färg

Vita bergstoppar sträckte upp
och försvann i molnen

Koppargröna sjöar sänkte sig
sakta ner genom skogen

Vidsträckta sädesfält målade
gula & gröna penseldrag

Jag tog emot,
fylldes med glädje




Fri vers av peoesson
Läst 475 gånger
Publicerad 2007-06-23 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peoesson
peoesson