Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

modern

som snön intill är du kall
och likt vinden viskar du
du är den stjärnfödda
den med hjärtat fyllt av is

du känner världen
på ett annat sätt
ser sanningen
och handlar med mod

ingen någonsin är som du
och det är väl
för en sådan maktkamp
skuller riva väven i tu

du skapade väven
sydde in is och snö
klädde våra hjärtan
med värme du aldrig kännt

likt en mor
sörjer du för oss
likt en banneman
slår du ner

du känner vad som bäst är
och vad som än händer
så är ditt mål
det oundvikliga för oss

ingen makt kan stoppa
ett kylans väsen som du
endast på kärleken kan vi hoppas
se till oss moder




Övriga genrer av Aara
Läst 449 gånger
Publicerad 2005-03-21 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aara
Aara