Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ondskans rättvisa

när regnet slår mot mitt ansikte
försvinner tårarna med vattnet
när vinden leker med mitt hår
försvinner sorgerna med brisen

då elden bräner bort min hud
önskar jag att jag brann
då jag snubblar fort genom skogen
önskar jag att jag föll

innan du står böjd över mig
känner jag slagen mot kött
innan du är fördig med mig
känner jag livet fly bort

långt efter att allt är slut
kommer jag att följa dig
långt efter att du är död
kommer jag att hämnas mig




Fri vers av Aara
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-12-04 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aara
Aara