Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför knyter det sig i hjärtmuskeln





...för att jag

ändå aldrig skulle haft tid

eller vett

att lyssna

om du törat spela

på mina strängar,

blåst i min pipa

eller dansat

efter dess ohörbara toner...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 517 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-24 01:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
snyggt skrivet om eftertanke och ånger
2007-06-24

  aftermath
vackra rader
stiligt
2007-06-24

  katt.inc
Vackert, vemodigt, insiktsfull och helt enkelt otroligt bra. Bokmärker.
2007-06-24

  Lena Renman
Hej
Än en gång fantastiskt väl uttryckt detta och en sådan uppgiven sorg det förmedlar.
Lena
2007-06-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP