Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag använder en pall så att jag ska slipper se upp till dig hela tiden.





Mitt rum är stort, som en luftig sal. Gardinerna är ljust inbjudande
Ta min hand, känner du att vi dansar genom rummet?

Första dansen är första träffen.

Vi träffades, vi dansade, förhållandet var som en riktig dans.
En dans på rosor?
vet inte...kanske ett tag, men sedan..?

Mitt rum är stort, som en luftig sal. Fönstret är öppet och det doftar liv.
Du lämnade mig och tog med dig en bit...glömde du inte något.
Jag finns här, kvarlämnad.

Har lärt mig
Är kort
Använder pall
Slipper se upp till dig
Du är ingen gud
Bara..du..som inte kan dansen jag lärde dig längre.

Mitt rum är stort nog för mig och en till som
inte tvingar mig att använda en pall.



I framtiden.....






Övriga genrer av Novemberflickan
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-06-24 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan