Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarerotiku


Värme safter glöd
kärlek brinner, lockar fram

till het älskogsritt




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 571 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-25 16:46



Bookmark and Share


  Eline.P
Sommarrusigt, hett och härligt ;)
2007-06-25

  Havsjungfrun
mmm..=)..härligt!
2007-06-25

    Bodil Sandberg
Helt underbart!!!!Mer mer av slik fröjdefull och ljuv sommarerotisk poesi!!!
2007-06-25

    ej medlem längre
underbar
2007-06-25

  Rosmarin
härlig!
2007-06-25

  Ronny Berk
sammanfattar sommarkänslor ; snyggt förpackat ...
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm