Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
text


sorg

känner mej liten och lämnad ensam
ensam kvar att ta hand om min stora sorg
sorg över flera förlorade år
sorgen över rädslan för att leva och för att dö, och för att inte vara älskad
sorg över den förlorade passionen till det som varit så älskat
rädslan för att inte hitta den i gen

att stå där med flöjten i handen, och undra över va det där tjänar nåt till ..

sorg över att ha blivit lämnad ensam
att ta hand om mitt liv
sorg över att inte själv klara av att leva mitt liv




Övriga genrer av amie
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-06-26 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

amie