Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv på jorden

Mitt öga är grönt
och expanderar som mina händer
en nerv i sänder

Sväljer allt
och kväljer detsamma
oavbrutet

Mina ögon vilar under kilometer av vatten
allt över synen av ängen och träden

En grönskimmrande glimt av ljus och liv
från ovan lyser det igenom




Fri vers av Oak VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-06-29 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP