Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En synvinkel



För
myran är
stenen ett berg

vattenpussen
ett gränslöst hav

och grässtrået
en väg ut i
det oändliga...




Fri vers av Maria Malm
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-01 14:48



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ren poetisk synvinkel
helt i min smak. Fint!
2007-07-01

  * Ammi *
oj så fint .. som vi i den större världen ..
2007-07-01

  Eline.P
En tänkvärd liknelse, även den lilla minsta har sina egna berg att övervinna!
2007-07-01

    JJ VIP
Vi är nog alla lite av myror under vissa omständigheter! Applåd! Mvh. JJ.
2007-07-01

    ej medlem längre
Myrperspektivet fasinerar!
Väldigt fin!
2007-07-01

    Bodil Sandberg
Mysiga associationer!!!!
2007-07-01

  KonstigaKatter
Ja, allt beror på perspektiv:) Gillar!
2007-07-01

  Rosmarin
så kanske är det oöverstigliga berget framför oss egentligen bara en sten?
2007-07-01

  devilsangel
*S*

Vad gulligt berättat...Och vi är jättar för en liten myra...
2007-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm