Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett stycke fiktiv beskrivning av en äkta människa, ganska lik mig själv faktiskt, men att det inte är jag syns på ögonen, de säger att texten är fiktiv


DB3 348 Självkännedom







Då jag skriver
då jag umgås

bajsar, lyssnar, läser
tiger, äter, tänker

lär jag känna mig själv
samt människorna




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP