Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 år,

12 år,
Snart är det bröllop
Mamma ska gifta om sig.
tog det bara två år att komma över 14 år med pappa?
snart är det bröllop
ta hand om dig nu mamma
du förtjänar det

det är sommar,
mammas blivande man försvann,
polisen
tårar
rädsla
tommhet

vart är du ?
Kom tillbaka

Han kom tillbaka

Stockholm
shoppa
äta gott
***** Hotell
Göteborg
shoppa
mysig stuga

vi kom hem,

12 år
snart är det bröllop

Han försvann igen,
Polisen
tårar
rädsla
tommhet,

Nu var det på riktigt,
borta för evigt
han kom aldrig tillbaka
Tabletterna var för starka

13 år
inget bröllop
en ledssen mamma
arg pappa
frånvarande bror

13 år
alkoholen har övertaget
13 år
gråter mig till sömns varje natt,

16 år,
Jag gråter fortfarande




Övriga genrer av Hägglund_
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-06 16:01



Bookmark and Share


  Jer
Åren går och det här var inget roligt sätt att markera dem med. Krama mamma din, när ni kollar på när morgon dagens sol skiner... njut av den tillsammans. ♥
Framtiden finns på horisonten.
2007-07-14

    eventualiteter
ush vad bra. mer kan man inte säga.
2007-07-07

  Sandan
du ger mig rysningar i kroppen med den här texten. slutklämmen var perfekt.
2007-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Hägglund_