Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människodelar vi

Sövd ner
längre
längre mer

Vaddera här finns en torn
plåstra mera
ta mig dit var man ska vara

Aldrig klaga
inte jämt
det blir ju så fel

Människolämmar sövda
sticker och smärtar

Människodelar vi

Oj oj oj
Det är silver som skiner som guld
genom min knutna hand
under hakan

Allt som är mjukt är bra
och lungt är fint
sömnig sömnig

Öh eko eko hallå
men vart det inte lite konstigt ändå
allt

Är det här allt
så mjukt och skönt och
ihåligt ekande




Fri vers av Oak VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-07 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP