Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortfattat helt enkelt!


Den sämsta förklaringen!

Den sämsta förklaringen som kan existera, är att inte ha någon!




Övriga genrer av Fenix Fågeln
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-07-08 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenix Fågeln