Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något man önskar sig mest i hela världen Är oftast att offra något kärt för att sedan bara ångra det!


En ren skär ångest...

Jag gav upp en dröm för att uppnå denna plats
Jag glömde mig nånstans i världen i en sorgsen palats
Jag såg rikedomar och berömmelse under min tur
Men jag glömde bort mig och dog under min lur

Den skinande enhörningen och den försvunna skatten
Det är vad jag försökte hitta under den stora hatten
Att försöka inse hur lätt det är men ändå ljuga
Som att försöka hitta ett liv i en långt försvunnen stuga

Jag ångrar bittert, Jag ångrar för det mesta allt
Livet jag hade var ljuvlig och varm ,men nu kallt
Varför gjorde jag detta för en egen dröms skull
Jag känner mig så berövad på all bomull

Jag ser livet framför mig men den når mig aldrig mer
Varför lämnade jag nånsin det ljuva jag aldrig mer ser
Kunde jag bara ha vandrat tillbaka och fått allt igen
Eller bara fortsätta framåt och aldrig mer se dig sen

Jag har fördärvat mig själv och alla omkring mig
Jag har tappat bort mig själv och värst av allt dig
Jag ångrar bittert den ljuva sång jag hörde ifrån min röst
Jag ville bara komma dit nånstans där jag kan finna tröst

Kan du nånsin förlåta mitt fel och be mig förbli den jag alltid vart?




Fri vers av Fenix Fågeln
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-13 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fenix Fågeln