Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjällen




vattnet rinner ner från topparna
renar går på fjället
träden rinner bort
fjället är kärlekens plats
häng bron där boet ligger
till fåglarna tretio meter upp
kärlekens öga blir kaos
laviner av snö kommer
i maktens öga och torkar ut
av kärleken




Fri vers av joje
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-10 19:41



Bookmark and Share


    Noyle
Säger väl som alla andra. Du är faktiskt riktigt duktig.
2007-08-07
  > Nästa text
< Föregående

joje