Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det världsvana ögon ser

Världsvana ögon
Blickar ut
Skyar o hav
Ängar o skog

Världsvana ögon
Ser in
Ensamma själar
Som söker

Skymtar
Det innersta
Det hemliga

Unket
Fördolt

Lyser det glömda
Gömda
Där bakom




Fri vers av Louise
Läst 559 gånger
Publicerad 2004-02-17 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louise
Louise