Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagatell 6



Solen är den som
gömmer sig bakom molnen
regniga dagar





Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-07-11 13:40



Bookmark and Share


  ospray
Ja den kanske finns där iaf
du har gett mig hoppet tillbaks !
2007-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP