Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnskruden

Medikamenterna snälla snälla

Ge hit!

Laudeneum laudeneum en droppe

Så rund

Perfekt

En opal i molnskrud och ängsdimmans innevånare

Sa dom det!
sa dom

Ha ha ha

Han var alltid en syndare
en Sodom
en Gomorra

Träigheten saligheten
den ni, som om
ingetvoreheten
stod vid dörren

Den han reder sig aldrig
han saknas
något

Men alla kan väl inte
inte
gå rak i ryggen

Den
han är en skygg en





Fri vers av Oak VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-07-11 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP