Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för jag hade mina mörkaste solglasögon på


Jag såg dig inte
För jag hade mina mörkaste solglasögon på

Men nu när de bort tagna är
Kan jag verkligen se, att dig, vill jag inte hålla kär




Fri vers av JenPen
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-07-13 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JenPen
JenPen