Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stånka pannan blodig


Hade jag INTE stånkat pannan blodig
Hade jag ALDRIG fått uppleva hur underbar läkningen är




Fri vers av JenPen
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-07-13 23:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow, så ahr jag aldrig tänkt förut. Fast jag tror inte att det är så ofta som läkningen är underbar, även om det kan vara så.
2008-01-28
  > Nästa text
< Föregående

JenPen
JenPen