Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken



Ligger och tittar
på dig när du sover
ser att du drömmer
yrar i sömnen om en
annan man som du älskar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-07-15 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Usch vilken sorg? Kan känna smärtan i texten
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP