Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 359 Människans lott





Ständiga missförstånd
det är människors öde
där känslor strömmar fritt
i ett förvanskat flöde

kanske är det människors lott
att förstå helt litet av
denna ständiga ström av viljor
o allehanda krav




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-15 16:30



Bookmark and Share


  Antropofagen
Mm... missförstånden är oändligt många flera än förstånden. Men dessa rader går till de senare.
2007-07-15

  aftermath
en lott
att laborera med
snurra till
så uppstår
än mer missförstånd
reelt?
2007-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP