Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett hålfotsinlägg i könsrabatten


Egen kärlek är målerisk, sade huskattan, log i mjugg





...för söka duger,

som trollkarlen sade

när hon riktade in sig

mot strålkastarljuset...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-18 01:39



Bookmark and Share


  Bissen
Jeeeh... Det kan vara jäkligt svårt att lyckas om man inte för söker...
SVårt att vinna på lotto om man inte köpt en lott...
Ändå har jag stora framtidsplaner...
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP