Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blunda och kyss mig

jag är hos dig nu, lägger min mobbade hand på din sköra
panna
jag berättar att alla tomma ord jag lindat in ditt hjärta i är
sanna

en tår, fylld av salt och kärlek letar sig ner för din vänstra
kind
blunda och kyss mig älskling, för kärleken är
blind




Fri vers av Fredrick
Läst 800 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-07-18 19:31



Bookmark and Share


  glittertindra
härlig den här... :) rakt på sak och enkel i sitt budskap... bara vara, ärligt...
2007-11-25

  Mal
Försökte leta upp en rad eller så som jag tyckte mest om.
Det gick inte, tycker om hela texten!
Så fint! :)
2007-09-30

  Agnes Scott
Känslosam och sann text. Träffande.
2007-09-07

  Carlita
det är mycket vackert, speciellt det här med ord som är sanna, för så är det inte alltid
2007-07-26

  AneLa
en sak jag tycker om med dina dikter, är att de är kortaoch så klockrena ändock. Kanon !
2007-07-26

  Ola Rydberg
ja denna var bra och lite annorlunda
gillade tex ( lägger min mobbade hand
på din sköra panna)
2007-07-23

  Albert
snygg!
2007-07-20

  Blumma.
Så vackert! .. :)
2007-07-20

  aftermath
smärtsamt vackert
bokmärkes
2007-07-19

    Brell
Du skriver berikande.
2007-07-18

    Bögen
En gåtfull och fin dikt som öppnar för tolkningar...
2007-07-18

  Patrik Andersson
Jag kan bara hålla med Kamli.
2007-07-18

  Suzan
Så väldigt väldigt öm och vacker. Tack.
2007-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrick