Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårt Eden

 

 

Jag vill se dig som du är skapad,

i vår egen Edens lustgård.

Där ingen är blyg

utan vi ser oss som vi är.

 

Helt nakna

utan hemligheter för varandra.

Du undrar varför jag dras till dig.

Svaret på det är att du är så öppen.

Så du väcker känslor. hos mig.

 

Likt olika flöden som flyter

ut i havet vill jag förenas med dig.

Med dig i vår egen Edens lustgård

där du och jag blir ett.

 

Där ingen kan ta ifrån oss

vår kärlek.

Ingen serpent kan lura oss.

Inget äpple kan ge oss

mer än vad vi redan vet.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 1603 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2007-07-19 20:47



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Underbart ordat!
2016-03-13

    ej medlem längre
"Du undrar varför jag dras till dig.
svaret på det är att du är så öppen."
Texten är precis i min smak! :-) Jättefint slut!
2016-03-01

  Amari
Så vackert!
2015-10-14

  Angela Bohlin VIP
Vacker och ren!
2013-10-18

  Maj-Lis VIP
En så vacker dikt
2013-09-18

  kjell-åke bearfoot VIP
Väldigt fin dikt.......
2013-05-13

  Lollitta VIP
Edens lustgård
Helt nakna
utan hemligheter
för varandra



Finns det något annat i EDENS LUSTGÅRD ?
2013-04-10

  Elias N. Lockne
Genialiskt skrivet! Bugar inför mästaren.
2013-02-25

  MaRit MaRitza LöfRoos
Tycker om.
2013-01-30

  walborg
Avväpnande innerliga ord
2012-08-13

    JO:82
otroligt vacker text!
2012-08-12

    ej medlem längre
Fint! Tack
2012-07-18

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-07-15

  Bo Himmelsbåge
... en underbar dikt om äkta kärlek och fin gemenskap...! ...ett klart bokmärke...!
2012-05-14

  Sofia Hansson
Den gav mig samförstånd, att det är viktigt att våga blotta sig i ett förhållande, att våga vara sig själv :) mycket fin :)
2011-05-09

    ej medlem längre
Åh vilken passion, vilken kärlek.
Vackert förklarat till just hon..
Hon som är älskad just för den hon är!
Vackert helt enkelt.
Cissie
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP