Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst Hjärta

Dina händer smeker mitt ansikte,
mina armar, min mage.

Vid varje kurva leker du med mina
sinnen, roar dem, stillar dem, kittlar
dem.

Jag reser mig, och du tror att vi är
hemma.

Men av det jag vill ha syns ej ett
spår. Ty det är ditt hjärtas
smekningar min själ skriker efter.




Fri vers av joho
Läst 468 gånger
Publicerad 2005-03-30 00:43



Bookmark and Share


  JMR
hjärtats smekningar,,,jättefint. Det är det vi glömmer bort.
2005-03-30

  Markattan
Vemodsvackert skrivet om denna längtan efter, som jag tolkar det, en mer djuplodande kärlek.
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

joho
joho