Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osexig limerick

 


 


En musiker från Åreskutan


har ett grishuvud målat på lutan.


Detta konstgjorda svin


bidrar till melodin


på ett sätt som man lätt kan va' utan.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 553 gånger
Publicerad 2007-07-23 11:44

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Hörredu...vilken luta menar du???Hehe
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP