Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om orgasmer






Den mentala orgasmen...

överstiger inte den

som är på en gång

både kroppslig och mental,



den är blott av en annan art,

inte så tröttande,

mer uppfriskande och äh öh

i förälskelsefas med livet självt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 12:45



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Det där har jag hört, men inte så snyggt att det fins massvis av olika orgasmer.
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP