Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här står jag och kokar makaroner

Står i köket..

Bubblar i kastrullen..

Det ryker och fräser när det kokar över..

Efter detta 3 försök ger jag upp,

Kastar makaronerna i slasken,

Och sticker ner och köper chips istället


Är det bara jag som tycker det här kan vara äktenskapsrelaterat?




Övriga genrer av Misse
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-24 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misse
Misse