Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3320 meter hög



Etnas rök är vit
inga orosmoln damen
andas bara ut




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 16:41



Bookmark and Share


  Vind
Fyndigt ordknåperi. Smilbandstänjare.
2007-07-25

  TheThinLine
Tack, jag blev lugnad av dina ord :)
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP