Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagatell 16



Halvmånen speglas
i havet pärlfiskaren
hoppas på rik fångst
ankrar upp i månskäran
följer ljuset mot botten

bubblorna skimrar
som pärlemor på sin väg
mot ytan månen
går i moln båten i kvav
man saknad på öppet hav




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-07-25 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP