Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagatell 17



I din pupill syns
en ögonblicksbild av mig
som vill etsas fast




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-07-25 19:25



Bookmark and Share


  theas
mm, vad mysiga ord. man får läsa dem ett par gånger för att verkligen ta till sig dem! men när man väl har gjort det, så är man fast!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP