Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till av en poet här inne, samt inlagd som \'kritik\' under en text av samma poet


Utan karta o kompass i kärlekens land






Om du blir blind av att älska

bara för att sedan vakna upp

i verkligheten och verkligen se

med öppna ögon



hur skall det då inte fattas dig

en guide att ta dig genom detta liv

fyllt av fallgropar och falska locktoner




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-07-26 18:13



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Det finns ingen guide i lvet! Hur tråkigt hade inte det varit!
And on the right we have divorse and despeare!!
But if you look on the left...........
Jag lämnar gruppen och går hälsosamt vilse!
2007-07-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP